Gyógytorna CD
Csípőízületet érintő, csípőprotézis műtét után

A csípőízület gyógytorna CD-t csípőprotézis beültetés műtétjében 3 évtizedes jártassággal rendelkező sebész, valamint több évtizedes gyakorlattal rendelkező gyógytornászok készítették Önnek.

CD segítségével műtét után orvosi felügyelet nélkül otthonában is tovább folytathatja a kórházban, műtét után megkezdett tornagyakorlatokat. Rendelje meg termékünket!

A gyógytorna CD-n található tornagyakorlatok segítséget nyújtanak csípőprotézis beültetése utáni otthoni tornagyakorlatok végzéséhez. Ugyancsak végezhetők ezek a gyakorlatok combnyaktörés, vagy tomportáji törés miatt végzett műtétek után is.

Érdemes megvásárolni
a Gyógytorna CD-t!

1. Előszó (0. track)
2. Bevezető háton fekvő gyakorlatokhoz (1. track)
3. Háton fekvő gyakorlatok 13 db (2-14. track)
4. Bevezetés oldalt fekvő gyakorlatokhoz (15. track)
5. Oldalt fekvésben gyakorlatok 4 db (15-18. track) – minta
6. Bevezető hason fekvő gyakorlatokhoz (19. track)
7. Hason fekvő gyakorlatok 6 db (19-24. track)
8. Bevezetés ülő helyzetű gyakorlatokhoz (25. track)
9. Ülő helyzetű gyakorlatok 4 db (25-28. track)
10. Levezető légző gyakorlat (29. track)

Hallgassa meg az 49 másodperces mintát! A minta gyakorlat meghallgatása előtt kérjük, csatlakoztassa a hangfalakat és emelje fel a hangerőt a számítógépen!

Meghallgatom a minta gyakorlatot!

Gyógytorna CD Csípőízületet érintő, csípőprotézis műtét után

Megrendelem a CD-t!

Ár: 4000 Ft
+ postaköltség

Dr. Dósa Gábor főorvos főiskolai tanár címzetes egyetemi docens Gyógytorna otthon30 év alatt végzett 1500 csípőprotézis műtéte után az az orvosi tapasztalatom, hogy az osztályon megkezdett tornagyakorlatokat hazakerülés után is nap mint nap hosszú időn keresztül érdemes tovább végezni. A betegség és a fájdalom legyőzése, a gyógyulás és a tartós panaszmentesség szempontjából rendkívül fontos, hogy a tornagyakorlatokat rendszeresen végezzék, nemcsak a műtét utáni gyógyulási szakban, hanem a későbbiekben is, tartósan, edzésszerűen legalább naponta kétszer.

Ezzel jelentősen hozzájárulhatnak a betegség legyőzéséhez, a műtéten átesett ízületek rehabilitációjához, a csípőmozgások szabadabbá válásához, és a mozgató izomrendszer jó működéséhez.

A betegség, a fájdalom lekűzdésében fontosak ezek a gyakorlatok, mert a rendszeres otthoni edzés és tornázás, mint otthoni rehabilitáció, mozgékonyan tartja ízületeit, a gyógyításban segíti az izmokat és jó közérzetet biztosít.

A csípőízület gyógytorna CD-t csípőprotézis beültetés műtétjében 3 évtizedes jártassággal rendelkező sebész, valamint több évtizedes gyakorlattal rendelkező gyógytornászok készítették Önnek.

Kellemes tornagyakorlatokat és mielőbbi gyógyulást kívánok! Rendelje meg termékünket!

Prof. Dr. Dósa Gábor
címzetes egyetemi tanár

Megrendelem a CD-t!

Legegyszerűbb módja a vásárlásnak az online megrendelés. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni és elküldeni az alábbi űrlapot.

Ezen kívül felkeresheti értékesítéi pontjainkat is.

Kérjük, hogy a megrendeléshez figyelmesen töltse ki az űrlapot! A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges a megrendelés feldolgozásához.

Szállítási adatok:*


Amennyiben ÁFÁ-s számlát szeretne, kérjük pipálja be a következőt, és töltse ki az adatokat!

 ÁFÁ-s számlát szeretnék.

Számlázási adatok:


Ár/Mennyiség:*

Válassza ki, hogy mekkora mennyiségben szeretne rendelni!


Feltételek:*

Amennyiben elfogadja az adott feltételt, kérjük pipálja be azt! A megrendelést csakis az összes feltétel elfogadása esetén tudjuk teljesíteni.

Ezen a lapon bemutatott terméket rendelem meg:
Gyógytorna CD - Csípőízületet érintő műtét után

Elfogadom az Általános szerződési feltételekben és a Felhasználási feltételekben meghatározott feltételeket, illetve az Adatkezelési tájékoztató leírtakat.

Elfogadom, hogy a Magyar Posta Zrt. állapítja meg a postaköltséget (termék ára mellett feltűntetett összeg) és szállítja címemre a megrendelt terméket. Postaköltségről és a szállításról az Általános szerződési feltételekben olvashat.


captcha
Űrlap sikeres elküldéséhez a sárga dobozban látható 4 db karaktert (szám és/vagy betű) helyesen gépelje be és a fenti feltételek elfogadása után kattintson a "Megrendelés elküldése" gombra!

A megrendeléséről Ön egy megrendelés összefoglaló email levelet kap a megrendelés elküldése után.