Gyógytorna térdízületi műtét után

„15 év alatt végzett 500 térdprotézis műtéte után az az orvosi tapasztalatom, hogy az osztályon megkezdett tornagyakorlatokat hazakerülés után is nap mint nap érdemes tovább végezni.”


Hogyan kell alkalmazni a gyógytorna gyakorlatokat?

Ezt a CD-t azoknak ajánljuk, akik térdízületet érintő műtéten estek át. Gyógytornánk segítséget nyújt térdprotézis beültetése, térdtáji törés, térdízületi műtétek, elülső keresztszalag pótló műtét, térdartroszópia utáni otthoni tornagyakorlatokhoz

A betegség és fájdalom legyőzése, a gyógyulás és a tartós panaszmentesség szempontjából rendkívül fontos, hogy a tornagyakorlatokat rendszeresen végezzék. Nemcsak a műtét utáni gyógyulási szakban, hanem a későbbiekben is, tartósan, edzésszerűen legalább naponta kétszer.

Miben segít a gyógytorna CD?

A gyakorlatok rendszeres elvégzésével Ön jelentősen hozzájárulhat a betegség legyőzéséhez, a műtéten átesett ízületek rehabilitációjához, a térdmozgások szabadabbá válásához, és a mozgató izomrendszer jó működéséhez. A betegség, a fájdalom leküzdésében fontosak ezek a gyakorlatok, mert a rendszeres otthoni edzés és tornázás, mint otthoni rehabilitáció, mozgékonyan tartja ízületeit, a gyógyításban segíti az izmokat, és jó közérzetet biztosít.

Kik állították össze a gyógytornáinkat?

A térdízület gyógytorna CD-t térdprotézis beültetés műtétjében 15 éves jártassággal rendelkező sebész, valamint több évtizedes gyakorlattal rendelkező gyógytornászok készítették Önnek.

Kellemes tornagyakorlatokat és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Prof. Dr. Dósa Gábor
Címzetes egyetemi tanár

CD segítségével műtét után orvosi felügyelet nélkül otthonában is tovább folytathatja a kórházban, műtét után megkezdett tornagyakorlatokat. 

A CD-n található tornagyakorlatok segítséget nyújtanak
térdprotézis beültetése utáni
 otthoni tornagyakorlatok
végzéséhez. Ugyancsak végezhetők ezek a gyakorlatok
térdtáji törés, vagy más térdízületi műtétek, például
térdízületi tükrözés (arthroscopia), valamint elülső
kereszteszalag pótló műtét után is.

Rendelje meg termékünket!

Legegyszerűbb módja a vásárlásnak az online megrendelés. Ehhez nem kell mást tennie, mint kosárba tenni a gyógytorna CD-t és megrendelni. Ezután egy munkanapon belül postázzuk Önnek a megrendelt terméket. A vásárlással egyidőben elektronikus számlát küldünk az Ön által megadott e-mail címre.

Ezt érdemes megosztani!