Gyógytorna CD
Csípőízületet érintő, csípőprotézis műtét után

A csípőízület gyógytorna CD-t csípőprotézis beültetés műtétjében 3 évtizedes jártassággal rendelkező sebész, valamint több évtizedes gyakorlattal rendelkező gyógytornászok készítették Önnek.

A CD segítségével műtét után orvosi felügyelet nélkül otthonában is tovább folytathatja a kórházban, műtét után megkezdett tornagyakorlatokat. A csípőprotézis műtét után nem kell feküdni, hanem mielőbb el kell kezdeni a tornagyakorlatokat. Rendelje meg termékünket!

A szobabiciklizés megengedett csípőprotézis műtét után, de csak kis ellenállás ellenében, fék nélkül.

A gyógytorna CD-n található tornagyakorlatok segítséget nyújtanak csípőprotézis beültetése utáni otthoni tornagyakorlatok végzéséhez. Ugyancsak végezhetők ezek a gyakorlatok combnyaktörés, vagy tomportáji törés miatt végzett műtétek után is.

Érdemes megvásárolni
a Gyógytorna CD-t!

1. Előszó (0. track)
2. Bevezető háton fekvő gyakorlatokhoz (1. track)
3. Háton fekvő gyakorlatok 13 db (2-14. track)
4. Bevezetés oldalt fekvő gyakorlatokhoz (15. track)
5. Oldalt fekvésben gyakorlatok 4 db (15-18. track)
6. Bevezető hason fekvő gyakorlatokhoz (19. track)
7. Hason fekvő gyakorlatok 6 db (19-24. track)
8. Bevezetés ülő helyzetű gyakorlatokhoz (25. track)
9. Ülő helyzetű gyakorlatok 4 db (25-28. track)
10. Levezető légző gyakorlat (29. track)

Gyógytorna CD Csípőízületet érintő, csípőprotézis műtét után

Megrendelem a CD-t!

Ár: 5.000 Ft
(postázással)

Dr. Dósa Gábor főorvos főiskolai tanár címzetes egyetemi docens Gyógytorna otthon

30 év alatt végzett 1500 csípőprotézis műtét után az az orvosi tapasztalatom, hogy az osztályon megkezdett tornagyakorlatokat hazakerülés után is nap mint nap, hosszú időn keresztül érdemes tovább végezni. A betegség és a fájdalom legyőzése, a gyógyulás és a tartós panaszmentesség szempontjából rendkívül fontos, hogy a tornagyakorlatokat rendszeresen végezzék, nemcsak a műtét utáni gyógyulási szakban, hanem a későbbiekben is, tartósan, edzésszerűen, legalább naponta kétszer. A tornagyakorlatok eredményeképpen a csípőízület mozgékonysága növekszik, ezért a csípőprotézis műtét utáni házasélet megengedett, amennyiben panaszokat nem okoz. A térd – könyök helyzetet azonban kerülni kell.

Ezzel a rehabilitációs tevékenységgel jelentősen hozzájárulhatnak a betegség legyőzéséhez, a műtéten átesett ízületek rehabilitációjához, a csípőmozgások szabadabbá válásához, és a mozgató izomrendszer jó működéséhez.

Ma már korszerű, új csípőprotézisek is kerülnek beültetésre a hazai kórházakban. Ezek kis metszése miatt a beültetést követő rehabilitáció és a gyógytorna könnyebben elvégezhető, emiatt gyorsabb a felépülés a műtéttől. Egyénre szabott csípőprotézis is létezik. Begyulladt csípőprotézis esetén azonnal keresse fel orvosát.

A betegség, a fájdalom leküzdésében fontosak ezek a gyakorlatok, mert a rendszeres otthoni edzés és tornázás, mint otthoni rehabilitáció, mozgékonyan tartja ízületeit, a gyógyításban segíti az izmokat, és jó közérzetet biztosít.

A csípőízület gyógytorna CD-t csípőprotézis beültetés műtétjében 3 évtizedes jártassággal rendelkező sebész, valamint több évtizedes gyakorlattal rendelkező gyógytornászok készítették Önnek.

Kellemes tornagyakorlatokat és mielőbbi gyógyulást kívánok! Rendelje meg termékünket!

Prof. Dr. Dósa Gábor
címzetes egyetemi tanár
Megrendelem a CD-t!

Legegyszerűbb módja a vásárlásnak az online megrendelés. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni és elküldeni az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése után hamarosan felkeressük Önt a részletek egyeztetése végett. A postázással egyidőben elektronikus számlát fog kapni az Ön által megadott e-mail címre, melyet banki átutalással tud kiegyenlíteni.

  Kérjük, hogy a megrendeléshez figyelmesen töltse ki az űrlapot!
  A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges a megrendelés feldolgozásához.

  Szállítási és számlázási adatok:*

  Ár/Mennyiség:*

  Válassza ki, hogy mekkora mennyiségben szeretne rendelni!


  Feltételek:*

  A megrendelt termékek árát minden esetben banki átutalással kell teljesíteni a megrendeléskor megadott e-mail címre érkezett elektronikus számla ellenében.

  Amennyiben elfogadja az adott feltételt, kérjük pipálja be azt! A megrendelést csakis az összes feltétel elfogadása esetén tudjuk teljesíteni.

  Ezen a lapon bemutatott terméket rendelem meg:
  Gyógytorna CD - Csípőízületet érintő műtét után

  Elfogadom az Általános szerződési feltételekben és a Felhasználási feltételekben meghatározott feltételeket, illetve az Adatkezelési tájékoztató leírtakat.

  Elfogadom, hogy a Magyar Posta Zrt. állapítja meg a postaköltséget (termék ára mellett feltűntetett összeg) és szállítja címemre a megrendelt terméket. Postaköltségről és a szállításról az Általános szerződési feltételekben olvashat.


  captcha

  Űrlap sikeres elküldéséhez a sárga dobozban látható 4 db karaktert (szám és/vagy betű) helyesen gépelje be és a fenti feltételek elfogadása után kattintson a "Megrendelés elküldése" gombra!


  A megrendeléséről Ön egy megrendelés összefoglaló email levelet kap a megrendelés elküldése után.