Viszonteladóknak
Legyen a partnerünk!

Amennyiben Ön olyan tevékenységi körrel foglalkozik, amihez kapcsolható a csípőízület gyógytorna CD vagy a térdízület gyógytorna CD értékesítése, például: ortopéd és traumatológus szakorvos, reumatológus és rehabilitációs szakorvos, gyógytornász és fizioterapeuta, és a termékek forgalmazását vállalná, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha ön gyógyászati segédeszközt forgalmaz, boltjában gazdagíthatja a kínálatot a gyógytorna CD-vel. Gyógyszertárakban, sportcikkeket forgalmazó boltokban, valamint egészségáruházakban javasoljuk a CD-k forgalmazását.

Számos előnnyel jár, ha viszonteladóként forgalmazza termékeinket.

Ha bővebb információra lenne szüksége, illetve együttműködési lehetőséget keres, jelentkezzen az üzleti érdeklődés űrlap segítségével, és munkatársunk felkeresi a megadott elérhetőségeken!

  Kérjük, hogy figyelmesen töltse ki az űrlapot!
  A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap feldolgozásához.

  Adatok:

  Feltételek*:

  Amennyiben elfogadja az adott feltételt, kérjük pipálja be azt! Az üzenetet csakis az összes feltétel elfogadása esetén tudjuk feldolgozni.

  Elfogadom a Felhasználási feltételekben meghatározott feltételeket, illtve az Adatkezelési tájékoztató leírtakat.

  captcha

  Űrlap sikeres elküldéséhez a sárga dobozban látható 4 db karaktert (szám és/vagy betű) helyesen gépelje be és a fenti feltétel(ek) elfogadása után kattintson az alábbi gombra!